Vijf natuurgerichte principes

Een betere balans is het doel van de therapie. Ik behandel op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau en geef handreikingen mee. Vijf natuurgerichte principes
Hiermee kunnen klachten verdwijnen of voorkomen worden.

Mijn werkzaamheden beschreven vanuit de vijf natuurgerichte principes.

  1. Energie:. Als iemand een lichamelijke klacht heeft betekent dat dat er op een bepaalde plek te weinig of te veel energie aanwezig is. Dit kan zich uiten in pijn, spanning of onrust. Door de energie, de basis van leven, in balans te brengen kan het zelf genezend/herstelproces beginnen. vijf, vijf
  2. Prikkeloverdracht: Ons lichaam wordt aangestuurd door ons zenuwstelsel. Wanneer dit systeem niet goed functioneert kan het lichaam niet goed meer functioneren. Onder andere door reflexzonetherapie kan het zelf genezend vermogen van het lichaam weer geprikkeld worden en het zelf genezend proces beginnen.
  3. Drainage: Als iemand een lichamelijke klacht heeft kan het zijn dat het lichaam afvalstoffen opbouwt waardoor de klachten kunnen verergeren. Door deze afvalstoffen af te voeren wordt het lichaam sterker. Dit geldt zowel voor fysieke als voor emotionele belastingen.
  4. Voeding: Niet alle voeding is door iedereen goed te verdragen en dat kan zich uiten in lichamelijke klachten. Door het voedingspatroon te bekijken en uit te testen kan een juist voedingspatroon gegeven worden. Tevens kan uitgetest worden of iemand voldoende voedingstoffen tot zich neemt en of iemand eventuele tekorten heeft opgebouwd. Deze tekorten moeten worden aangevuld.
  5. Psyche: Mentale, emotionele, fysieke en spirituele aspecten zijn met elkaar verbonden. Door mentale overtuigingen en emoties (emoties van jezelf of andere mensen) kunnen o.a. fysieke blokkades ontstaan. Door deze overtuigingen/emoties te verwijderen kunnen de fysieke klachten verdwijnen. Door middel van Touch for health krijg ik inzicht in waarom en wanneer je deze overtuigingen/emoties van andere mensen opneemt.

logo