Voedingsadvies/vitaminen/mineralen

Ook zo benieuwd of je een tekort hebt aan vitaminen/mineralen en welke voeding bij jou past? Voedingsadvies Voedingsadvies, voedingsadvies, voedingsadvies

De bij jou passende voeding is je basis van gezondheid. Gezonde voeding zorgt er onder andere voor dat je je energieker en weerbaar voelt, het verbetert je stoelgang en heeft een positieve invloed op je gewicht, bloeddruk en cholesterol.

Maar bepaalde voedingsstoffen kunnen ook verzwakken!

fruit 3
Basis van gezondheid

Voedingsadvies / coaching:
Door middel van Touch for Health/kinesiologie test ik uit wat voor jou de beste/juiste voeding is en of je tekort hebt aan vitaminen/mineralen en stel samen met jou een persoonlijk voedingsadvies op.

Door de juiste voeding te eten wordt het zelf genezend mechanisme in het lichaam geactiveerd, waardoor klachten kunnen verminderen of zelfs verdwijnen. Soms zijn er naast een juist voedingsadvies nog vitaminen, mineralen of andere stoffen nodig om het lichaam te activeren. Deze test ik uit door middel van testdozen van diverse merken.

Als een voedingstof niet wordt opgenomen kan dit o.a. komen door een voedingsintolerantie, allergie of darm deficiëntie. Voedingsstoffen kunnen weer beter opgenomen worden door versterking van de darmflora.